Cautare

1518 de rezultate pentru "tiberiu filip timisoara" (3.43 secunde)
Presedintele CNA, Ralu Filip, i-a transmis ieri o scrisoare premierului Calin Popescu-Tariceanu, in care solicita Executivului sa nu mareasca numarul de membri ai CNA. ... Ralu Filip a aratat ca initiativa parlamentului a fost deja contestata atat de societatea civila, cat si de reprezentantii industriei audiovizuale.
Prima mediere, care a avut loc ieri, pare sa fi fost, mai degraba, o negociere intre Prefectura si primarul municipiului Oradea, Petru Filip, pe tema scandalului legat de compania "Drumuri Orasenesti".
"Cetateanul este suprasaturat de rationamentul suspendarii, de aceea vom incerca sa explicam oamenilor ce semnificatie au NU si DA la intrebarea legata de demiterea sau sustinerea presedintelui Basescu", a declarat liderul PD, Petru Filip.
Grupul parlamentar PSD din Camera Deputatilor a trimis la inceputul acestei saptamani o adresa catre Biroul Permanent al acestui for legislativ in care propune ca locul ramas vacant in urma decesului lui Ralu Filip sa fie ocupat de Valentin Nicolau.
Reprezentantii PIN au depus luni la BEC o contestatie referitoare la prezenta pe listele partidelor a lui Cristian Anghel (PNL), Petru Filip (PD), George Becali (PNG), politicieni despre care afirma ca au dosare la DNA, Parchetul General, respectiv la instante, pentru infractiuni de coruptie.
De aceeasi parere este si europarlamentarul Petru Filip, care a declarat ca "inca mai exista nemultumiri pentru ca sunt colegii la nivelul judetului unde anumite comune mari au fost inglobate conform unor calcule politice si nu unor reguli generale.
Primele surprize sunt candidatura lui Petru Filip in colegiul 3 Senat care are arondata zona Oradea - Salonta, dar si faptul ca Stefan Seremi va candida la Camera Deputatilor (si nu la Senat, cum dorise initial) pentru colegiul 5, colegiu ravnit de colegul sau Gavrila Ghilea, dar si de Octavian Bot.
Presedintele PDL Bihor, senatorul Petru Filip (foto mijloc), a anuntat ca ar prefera o coalitie cu PNL si UDMR.
Ambasadorul Romaniei in Republica Moldova, Filip Teodorescu (foto), a fost convocat vineri la Ministerul moldovean de Externe, unde i s-a cerut sa transmita Bucurestiului sa nu permita deplasarea in masa a cetatenilor romani in tara vecina inaintea alegerilor din 5 aprilie.
Ambasadorul roman in Republica Moldova, Filip Teodorescu, a fost convocat ieri la sediul Ministerului de Externe din Chisinau, unde i s-a inmanat o nota prin care este informat ca din cauza "unor actiuni incompatibile cu activitatea diplomatica" el si Ioan Gaborean sunt declarati "personae non gratae".
Presedintele Comisiei de administratie din Senat, democrat-liberalul Petru Filip a afirmat ca motiunea simpla depusa de opozitie pe domeniul Administratiei si care critica procesul de descentralizare ar fi fost mai eficienta daca ar fi fost depusa la sfarsitul anului".
Recent trecuti de partea Opozitiei, senatorul Petru Filip si deputatul Valentin Rusu au spus ca vor respecta decizia partidelor din care fac parte acum, adica vor ca motiunea sa treaca.
Blogul senatorului Filip Petru : Explicatiile politice si personale ale demisiei mele din PD-L Demisia din PD-L este o alegere strict personala si motivata si trebuie inteleasa ca atare.
Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) a admis astazi obiectia de neconstitutionalitate formulata de Traian Basescu in legatura cu legea lui Petru Filip si Catalin Croitoru privind universitatile private, informeaza NewsIn.
Ramine de vazut daca se va si aproba“, a declarat Maria Filip, directoarea Administratiei Financiare Craiova. ... Maria Filip, directoare Administratia Financiara Craiova:
Maria Filip si Vicentiu Iordache, fostul director, respectiv adjunct al Administratiei Finantelor Publice (AFP) Craiova, au fost incadrati consilieri cu rang superior in cadrul Serviciului de control fiscal persoane fizice in cadrul aceleiasi institutii.
Potrivit purtatorului de cuvant al Complexului Energetic de la Rovinari, Leonard Filip, conducerea unitatii s-a sesizat in legatura cu acuzatiile de coruptie, lansate impotriva unor salariati ai societatii:
Potrivit lui Leonard Filip, purtatorul de cuvant al Complexului Energetic Rovinari, agentii Federal Bureau of Investigations (FBI) sunt asteptati in Gorj ca sa verifice contractele incheiate intre reprezentantii complexului energetic si firme americane.
Stanca, Filip, Martinovici, Prepelita, Pirvulescu, M. ... Raul Rusescu ii lasa locul Lucian Filip min. 81: Latovlevici primeste un cartonas galben pentru un atac periculos la Vetokele min.
Pentru Steaua au transformat Rusescu, Nikolic, Filip si Latovlevici, iar pentru olandezi au inscris Eriksen si Siem de Jong.
google-analytics.com